Blinderingsnet / Privacy net

Netco blinderingsnet

Soms wil je gewoon wat privacy in de tuin of op het balkon.
Dit is mogelijk middels het Netco Blinderingsnet ook wel zichtremmer of privacy scherm genoemd. Deze blindering is ook voor industriële toepassingen geschikt. We denken dan aan het afschermen van de plek waar de vuilcontainer staat of op buiten terreinen, zoals Tuincentrums of Autobedrijven enz.
Het meest bekent zijn de blinderingsnetten van hun toepassing op tennisbanen (Windnetten) veelal worden ze dan voorzien van een tekst. Natuurlijk kunnen deze netten ook worden voorzien van een reclametekst met bedrijfslogo. Voor deze toepassing is er een andere kwaliteit in ons programma. Dit type 204 wordt verderop op deze pagina behandeld.


De Blinderingsnetten zijn leverbaar in de kleuren donker Groen en Zwart. De Blinderingsnetten worden standaard uitgevoerd met een verstevigde band en voorzien van zeilogen om de ±50 cm. De band wordt op het net gestikt daardoor wordt een sterke verbinding met het net verkregen, op deze wijze van confectie zijn de zeilogen veel beter bestand tegen extreme belastingen door de wind. Het uitscheuren van een zeiloog komt bijna nooit meer voor. De zeilogen worden in de hoeken dubbel uitgevoerd om zo een extra stevigheid te bieden

 

Type : 18000/2
Uitvoering : rondom voorzien van een groene of zwarte randversterking met zeilogen om de ±50 cm.
Kleuren : Donker Groen of Zwart
Breedte : 1,00 - 1,50 - 1,80 - 2,00 - 3,00 meter
(voor eventuele andere breedte wordt het snijverlies in rekening gebracht)
Lengte : maximaal 50 meter aan één stuk

 

Netco blinderingsnet/afschermdoek type 18000/2